Geniş aile dizisi haberleri

30 Ağustos 2009 Pazar

Diziler ailesiz olmuyor!

Bir dönem ekranları kaplayan ağa, mafya, gençlik ve polisiye dizileri yerlerini aile ve mahalle dizilerine bırakmaya başladı.

Herkesin birbirine selam verdiği, kasabın bakkalla, berberin seyyar satıcıyla yarenlik ettiği eski diziler... Mahallenin kahvesi, fırıncısı, turşucusu... Sevenler, komşusunun derdine ortak olanlar, dedikodular ve incir çekirdeğini doldurmayan konulardaki masum atışmalar... Ağa, mafya, gençlik, polisiye dizileri derken yapımcılar yeniden aile dizilerine yöneldi.

Zaman Gazetesi'nin haberine görie, Kanal D'nin 'Geniş Aile'si, Star TV'deki 'Aile Reisi' ve atv'de ekrana gelen 'Aile Saadeti' ile 'Canım Ailem' sadece isimleriyle değil, konularıyla da izleyiciyi sıcak aile ilişkilerinin yaşandığı mahalle hayatına götürüyor..

Halit Akçatepe ve Rasim Öztekin'in yanı sıra Ufuk Özkan, Zuhal Topal, Fırat Tanış ve Bihter Dinçel gibi isimlerin rol aldığı 'Geniş Aile'de kalabalık bir ailede yaşanması muhtemel olaylar anlatılıyor. Kimi zaman kavga, kimi zaman yokluk, sıkıntı; ama her zaman mutlu bir ailenin yaşadıklarını konu alan bir başka aile dizisi 'Aile Reisi'nde Emre Kınay ile Pınar Altuğ başrolü oynuyor. Dört çocuklu ailede ÖSS'ye hazırlanan çocuklar ve onların stresi, evdeki iş bölümü konusunda çıkan anlaşmazlıklar izleyiciyi diziye çekiyor. Bir mahalle komedisi olan, ancak yer yer dramın da yer aldığı 'Canım Ailem'de, bir grup insanın yaşamları ve bu insanların kesişen hayatları konu ediliyor. Uğur Yücel ve Ozan Güven'in rol aldığı dizi bu dönemde de aynı kadrosuyla yoluna devam edecek. Dizinin yeni dönem için çekimlerine ise önümüzdeki günlerde başlanacak.

Atv'de yeni başlayan 'Aile Saadeti' gerek oyuncu kadrosu gerekse de konusu itibarıyla kısa sürede izleyicinin gönlüne girmeyi başardı. Yetkin Dikinciler ve Gülşah Şahin'in başrolü paylaştığı dizi Osmanlı döneminde geçiyor. Romantik-komedi tarzında çekilen 'Aile Saadeti'nde cepheden dönen Selim Paşa'nın ailesiyle konakta yaşadıkları ekrana geliyor.

Ekmek Teknesi ve Süper Baba gibi dizilerle izleyiciyi yıllar önce mahalle dizileriyle tanıştıran yapımcı Osman Sınav, yeni projelerin aileyi yansıtıp yansıtmadığı konusunda temkinli konuşurken, millet olarak bu kuruma olan bağlılığımızın da altını çiziyor. Bir dönemin en çok izlenen dizisi 'Çocuklar Duymasın'ın yapımcısı Birol Güven, aile dizilerinin herkesin ortak paydası olduğu görüşünde. Bu tarz dizilerin olmadığı bir dönemin garip olacağını söyleyen Güven, "Ülkemizde sağlıklı bir dönem yaşanıyor. İnsanlar hayatlarında belki bir işyeri görmemiş olabilir. Ona bir işyerinde yaşanmış şeyleri anlatamazsınız, ama aile herkesin paylaştığı ortak bir payda. Bence aile dizilerinin olması ve çoğalması doğal." şeklinde konuşuyor.
Yenişafak
http://www.haber10.com/haber/178881/

Geniş aile dizisi 9.bölüm fragmanı

31 ağustos geniş aile dizisi 9.bölüm fragmanı izle

Geniş aile dizisi 8.bölüm fragmanı

Geniş aile dizisi 8.bölüm fragmanı izle


Geniş aile dizisi 7.bölüm fragmanı

Geniş aile 7.bölüm fragmanı izle


site ekle site ekle
Zirve100 Toplist
Site Ekle

Site Ekle