Geniş Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

3 Temmuz 2009 Cuma

Geniş Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak diye merak edenleri daha fazla bekletmeyelim .
Dizimiz 8 Temmuz Çarşamba günü akşamı başlıyor nihayet :) hadi hayırlı olsun

Geniş Aile 1. Bölüm Fragmanı - 3. Tanıtım Fragmanı İzle

Geniş Aile Dizisi 1. Bölüm Özeti

28 Haziran 2009 Pazar

Kanal D’de “Geniş Aile” adlı dizinin başrollerinde;

Ufuk Özkan, Halit Akçatepe, Rasim Öztekin,
Fırat Tanış, Zuhal Topal, Bihter Dinçel, İlker Ayrık, Mine Teber ve Tanju Tuncel’in oynadıkları, yapımını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Ömer Uğur’un yaptığı, senaryosunu da Kamuran Süner, Cüneyt İnay'ın kaleme aldıkları “Geniş Aile”, tipik bir Türk ailesinin klasikleşmiş fotoğrafı.

Kalabalığı, curcunası, dertleri, ardı arkası kesilmeyen komik olayları, kahkahası ve eğlencesi ile yaz sezonunun en flaş yapımları arasında yer almaya adaya olan dizinin özeti şöyle;

Geniş Aile’nin başkahramanı evin sorumsuz ve serseri oğlu Cevahir’dir. Almancı bir ailenin kızı ile evlenip Almanya’ya giden Cevahir, üç ay sonra boşanmış olarak eve dönünce durgun olmayan ortalık daha da karışır. Evin babası, kızı Nazan’ı evlendirip evin nüfusunu azaltmaya çalışmaktadır ancak Cevahir’in yeniden eve dönmesi bütün planlarını altüst eder. Üstelik ailesine çok çektiren, ne okuyan, ne de çalışıp hayatını bir düzene sokan Cevahir’in hiçbir şey olmamış gibi davranması ailenin reisi babayı iyice çileden çıkarmaktadır.

Nazan ise tam bir ev kızıdır, elinden her iş gelmektedir. En büyük hobisi ise ağabeyini ispiyonlamak, gaza getirmek, kısacası ağabeyiyle uğraşmaktır. Mürsel adında da uzatmalı bir sözlüsü vardır.

Geniş Aile’nin, Cevahir’i adam etmek ve kızları Nazan’ı evlendirip evdeki kalabalık nüfusu azaltmak için verdikleri mücadeleyi ve babanın tutmayan planlarını kahkahalarla izleyeceksiniz.

Geniş Aile Dizisi 1.Bölüm Fragmanı (Yeni)



site ekle site ekle
Zirve100 Toplist
Site Ekle

Site Ekle